Wednesday, November 30, 2011

Dutch Swappers online adventskalender

De leukste adventkalender van het jaar, gemaakt door de Dutch Swappers, een zeer actieve en creatieve nederlandstalige groep van swappers op Swap-bot.

Laat je door ons inspireren, iedere dag wordt er rond het middaguur een nieuw vakje gevuld met een creatieve tutorial, een give-away, een free printable en nog meer spannends.

Je kunt deze adventkalender ook op je eigen blog plaatsen door de code onderaan bij "get the code here" in een nieuw bericht te kopieren en plakken.


Monday, November 28, 2011

TJ Lubrano

De afgelopen weken heb ik het erg druk gehad met m'n werk en kom ik niet handwerken toe. Daarom leek het me leuk om hier een blog te promoten waar ik zelf regelmatig kijk. Het is het blog "A look in a Creative Mind" van JT Lubrano, een illustratrice. Ik heb al 5 keer een tekening door haar laten maken. Dat werkt heel leuk: je mailt wat foto's van de persoon/personen die je in de tekening wilt hebben en wat aanvullende informatie. Zij tekent vervolgens een opzetje en als je daar akkoord mee gaat, maakt ze er een schilderijtje van op elk gewenst formaat. Ik kies altijd voor A5 maar kleiner of groter kan ook.

Dit ben ik met m'n hond Guus.


Dit is mijn vriend Gijs met Guus en zijn trekker.


Vrienden van mij die gingen trouwen kregen deze, nagetekend van een foto.


Andere vrienden die gingen trouwen kregen deze, geschilderd aan de hand van losse foto's van henzelf, de honden en de smederij.


En ook voor een bruiloft van vrienden, getekend aan de hand van 2 foto's en het verzoek er op een beetje subtiele manier een bowlingbal in te verwerken.